Tips en cursus

Een aantal links naar bekende en interessante contacten

Fotoclub Alphoto stimuleert beginnende en gevorderde fotograven om op een andere en vernieuwende wijze te kijken naar de onderwerpen. Zij komen in het seizoen een maal per twee weken bij elkaar. Kijk hier ook voor de foto's van de leden.De Selby Cameraclub in Selby UK  heeft een uitwisselingsprogramma met Alphoto. Jaarlijks gaan leden bij de clubs op bezoek en presenteren de foto's die gemaakt zijn in een thema dat elk jaar wordt vastgesteld. Kijk hier voor de foto's van Selby low Light


De Nikon Club Nederland bestaat meer dan 25 jaar en is de grootste onafhankelijke camera merkenclub van Europa. Ze organiseren activiteiten, hebben een levendig online discussieforum en publiceren vier keer per jaar het full-color NCN Magazine.

Recreators Sportteam is een organisatie die opleidingen verzorgt in sport zoals de opleidingen Leider Sportieve Recreatie niveau 2 en 3 en LSR Martial Arts niveau 3. Verder ontwikkelen zij evenementen voor allerlei doelgroepen van 25 tot 1500 deelnemers. Altijd maatwerk op de locatie die u uitkomt. Voor foto's van de evenementen kijk op mijn album

Gratis cursus.be is een site waar uitleg wordt gegeven over allerleis cursussen. Voor de fotografen onder ons staat er veel op de site over fotoshop, elements en lightroom.

Digitale fotografietips. Een site met veel interessante informatie en tips voor beginnende fotografen, en voor speciale onderwerpen.

Fotografie.nl laat je kennismaken met Nederlandse fotografen en hun fotowerk. Bekijk presentaties, beoordeel portfolio's of koop foto’s uit galeries of kunst. Voor de fotograaf betekent dit toegang tot een mooi en goed vindbaar publiciteitsplatform met een makkelijk te gebruiken online fotoverkoopsysteem.

Prosults.nl, website voor iedereen met passie voor digitale fotografie. Het woord amateur betekent letterlijk: liefhebber en deze site is dan ook bedoeld voor amateurfotografen, die houden van foto's maken. Als je tips zoekt om met je eerste camera net iets betere vakantiefoto's te maken of je bent een ervaren hobbyist die een speciaal fotografie onderwerp zoekt: iedereen die het leuk vindt om digitaal te fotograferen is van harte welkom!

fotojeroen   De website van de Waalwijkse fotograaf Jeroen de Jong. Met foto's op locatie en in de studio.

Jeroen geeft heel handige en duidelijke tips op zijn site voor beginnende en iets gevorderde fotografen.